Port Wallpaper

All About Home Decor Tips

Home Improvement

Hur du inreder ditt vardagsrum med kuddar i otroliga kuddfodral

När vi tänker på att inrda ett rum tänker vi på mönster, symmetri, stilrenhet och om rummet ska se skarpt ut eller inte. Egentligen borde vi satsa på enklare saker. Enklare saker som att blanda kuddfodralen, typ av kuddar och färger och bara lägga de i rummet. Låter enkelt och stökigt, eller hur? Men nej, för även när du leker fram det och blandar och lägger hej vilt, så måste du fortfarande göra det på ett snyggt sätt.

Däremot är det mindre ansträngning inblandat här än i vanlig inredning, för du måste försäkra att kuddarna och kuddfodralen inte matchar varandra och att de är helt unika. På så sätt kan du få prisvärda och vackra kuddar och kuddfodral. TrendCarpet är förmodligen den mest prisvärda sidan där du kan hitta olika kuddar och kuddfodral online.

 Låt oss ta en titt på hur man använder den här metoden för att helt slumpmässigt blanda och kasta kuddar för att inreda våra vardagsrum. Du kan självklart hitta ditt eget sätt att blanda och kasta saker, men här skulle vi vilja dela med oss av hur vi gör det.

Välj ett färgset (helst tre)

Det första och främsta steget är att designa din färghistoria. Det är viktigt att du väljer ett snyggt färgset för kuddfodralen som är helt olika varandra. De ska vara olika varandra, men de ska matcha vardagsrummets övriga inredning, som färgen på väggarna, soffan, mattan, gardinerna eller filtarna.

Gör ett snyggt set som har tre färger i sig. Se till att färgerna är starka.

Välj ett set med mönster (helst tre)

 När du har bestämt färgerna måste du sedan bestämma de kuddfodralens olika mönster. Det här är viktigt eftersom liknande mönster kommer ge en samhörighet som vi nu alltså försöker undvika.

De här mönstren är också en spegling av din egen personlighet, så du ska självklart välja de mönster som representerar dig bättre och inte bara mönster som är fina. Det här blir din chans att visa din estetik. När vi säger mönster menar vi: blommor, prickar eller kanske något stickat.

Välj olika storleksmönster

Nu handlar det om att prioritera kuddfodralens mönster som du har valt. Nu letar vi inte efter symmetri, men det är viktigt att du inte låter mönstren tävla, det ser inte bra ut och får det att se ut som att du inte kan bestämma dig.

Det du behöver göra är att bestämma vilket mönster som ska vara dominant över de andra. Det mönster kommer stå ut från de andra, medan de andra kan vara prickar eller små ränder omkring det första mönstret. Det andra eller tredje mönstret måste vara subtilt.

Allt detta kommer skapa ett intressant set av kuddar och kuddfodral i ditt vardagsrum, och det är något du kan vara stolt över.

Oliver Beau Martinez: Oliver, a home security expert, provides recommendations on security systems, safety tips, and ways to make homes more secure.