Port Wallpaper

All About Home Decor Tips

Home Improvement

Alt Du Må Vite Om Orientalske Tepper

Når det kommer tepper av den fineste kvalitet for ditt hjem velger de fleste å gå for orientalske tepper, som ikke kun er dekor, men også blir til en investering dersom de tas ordentlig vare på og de kan være flotte gaver som arves ned fra én generasjon til den neste.

Disse fantastiske teppene er helt enkelt kunstverk som du kan gå på, og de kan gjøre at rommet ditt ser både mer klassisk og elegant ut. Uheldigvis kan det være noe vanskelig å kjøpe orientalske tepper online ettersom det er mange selgere på markedet som lurer kjøpere, og selger falske tepper som hverken er tradisjonelle eller vevet for hånd. For å være sikker på at ditt teppe er både originalt og av god kvalitet bør du alltid benytte deg av online butikker som TrendCarpet i stedet for lokale marked.

En grunnleggende introduksjon til orientalske tepper

Et originalt orientalsk teppe er et tungt flatvevet teppet som er vevet for hånd. De kan lages av ulike materialer som silke, ull, og bomull. Det finnes et stort utvalg av disse teppene tilgjengelig på markedet, alt fra tepper på størrelse med en pute til tepper som dekker hele gulvet i rommet, vesker, tepper, dekorasjoner med syr, islamske bønnetepper, kristne alterdekker, osv.

Opprinnelsen til det orientalske tepper

Det finnes ikke noen bevis for når disse spesielle teppene kom til, eller når det ble normalt å ha dem i husene, men det eldste sporet etter disse fantastiske teppene ble funnet av en russisk arkeolog i Sibir på 1940-tallet. Teppet som ble funnet av denne arkeologen daterer seg tilbake til det femte århundret, som betyr at disse fantastiske teppene er mye eldre enn det vi trodde.

Hva er forskjellen mellom Persiske tepper og orientalske tepper?

Et av de vanligste spørsmålene som stilles av folk som kjøper autentiske og gamle tepper er, hva er egentlig forskjellen mellom et Persisk teppe og et orientalsk teppe? Vel, for å enkelt vite hva forskjellen er bør du være klar over det faktum at alle Persiske tepper kan være orientalske tepper, men ikke alle orientalske tepper er Persiske tepper.

Persia er det som i dag heter Iran, mens ordet orientalsk refererer til hele det geografiske området der det produseres tepper som veves for hånd. Dersom et teppe er laget i Iran vil det være et Persisk teppe, og dersom et teppe er laget i India, Tyrkia eller Afghanistan vil det være et orientalsk teppe.

Fordelene med et orientalsk teppe

Orientalske tepper er et meget godt valg for alle de som ønsker å betale det som det er verdt for å eie et ekte kunstverk. Som vi diskuterte i starten av bloggen så er disse teppene ikke kun dekorasjon, men også et kunstverk som vil skinne blant resten av dekoren i rommet. Men du bør også vite at disse teppene kun lages i klassiske og tribal-mønstre og derfor kun velges av de som foretrekker god stil i sitt hjem.

Oliver Beau Martinez: Oliver, a home security expert, provides recommendations on security systems, safety tips, and ways to make homes more secure.